Akut tandvård

 

Om du har slagit ut en tand, fått akut tandvärk eller tappat en krona finns vi tillgängliga för att hjälpa dig så snart som möjligt.

Behöver jag söka akut tandvård?

Många går med tandvärk allt för länge och hoppas på att den ska gå över. Detta är dock ingen bra idé då problemet kan växa sig större och orsaka ännu mer smärta och i slutändan även högre kostnader. Ta i stället tag i problemet direkt och boka en akut tid hos oss. Är du osäker på vad som egentligen räknas som ett akut problem? Nedan följer några exempel:

Om du har ont i tänderna. Lider du av tandvärk ska du inte chansa och vänta för att se om det blir bättre. Boka i stället en tid för akut tandvård hos oss så att vi får möjlighet att undersöka din mun och se var problemet ligger.

Om du har slagit ut en tand. Skulle olyckan vara framme och du råkar slå ut en eller flera tänder ska du direkt höra av dig till oss för akut tandvård. Genom snabb och professionell hjälp ökar chanserna att rädda de skadade eller utslagna tänderna.

Om du är svullen i munnen. Svullnader och blödningar i tandköttet kan vara tecken på tandköttssjukdom. Boka en akut tid hos våra tandläkare och tandhygienister och låt oss undersöka din mun så att vi kan ta fram rätt behandlingsplan för dig.

Om en gammal lagning har lossnat är det viktigt att uppsöka akut tandvård för att slippa obehag och eventuella skador på tanden.